Soluții eficiente și de durată

Din 1994, în inima Ardealului, punem la dispoziția clientului o gamă variată de scule, unelte, echipamente și motoutilaje performante. Portofoliul vast de produse este destinat în special industriei, provin în principal de la producatori europeni de marca, întrunind standardele de performanță solicitate, iar ofertele sunt livrate, de cele mai multe ori, în maxim 48 de ore de la lansarea comenzii.

Clientul este pe primul loc în orice afacere, iar noi nu facem excepție. Dovadă sunt cele peste 1,6 milioane de produse vândute – de la biti, șurubelnițe sau patenți la bancuri de lucru complet echipate, strunguri sau echipamente de sudură profesionale. Cu toate că suntem o echipă relativ mică, încercăm să compensăm prin experiență, dedicație și profesionalism și de cele mai multe ori reusim. Altfel spus, avem mereu temele pregătite pentru sectorul în care activăm.

Suntem conștienți că în segmentul industrial, oferirea de soluții este mai importantă decat vânzarea propriu-zisă a unui produs și de aceea colaborarea se bazează mult pe expertiză și capacitatea de a găsi soluții eficiente împreună cu clienții noștri. Acesta este de fapt unul din motoarele care ne ajută să evoluăm.
Credem mult într-un schimb echitabil și ne perfecționăm în mod constant procesul de transport, livrare și consultanță. Pentru că suntem un partener de încredere, înainte de toate.

În cele peste două decenii de activitate am reușit să ne fidelizam și să păstrăm o relație de lungă durată cu clienții noștri – atat prin calitatea și cantitatea produselor furnizate, dar mai ales prin seriozitatea cu care ne tratăm fiecare proiect.

Ne mândrim cu

0
Clienti
0
Furnizori
0
Produse
0
Proiecte

Branduri

wera
stihl
pressmaster
Martor
Makita
knipex
brennenstuhl
druseidt
helko
BM Group
Alfra
hellertools